Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

Villa

Trevlig familjevilla på centralt läge

Byskillnadsgatan 8
Tomelilla

Pris: 2 395 000 kr
Boarea: 160 Kvm
Rum: 7

På centralt läge finner vi denna gedigna och hemtrevliga familjevilla med stort och ljust kök, väl tilltagna sällskapsytor, 5 sovrum i bra storlek och två helkaklade badrum. Den öppna planlösningen mellan kök och matsal är som gjort för umgänge och långa middagar. Från matsalen når man dessutom uterummet där dagarna kan avnjutas på sommarhalvåret. I källarplan finns även där gott om yta med bland annat praktiskt kaklad tvättstuga och stort hobbyrum. Bra parkeringsmöjligheter både i garage och på uppfarten. Här bor ni i en hemtrevlig bostad, lugnt och tryggt med bra läge till centrum med sitt serviceutbud.

Kort och gott den perfekta bostaden för familjen!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Fräscht enplanshus på Lindesborg

Disponentgatan 13
Tomelilla

Pris: 1 650 000 kr
Boarea: 105 Kvm
Rum: 4

Välkomna till ett bekvämt boende i ett plan med rymliga förråd och lättskött tomt. Optimalt för såväl det äldre paret som behöver mindre att sköta om som för barnfamiljen som behöver tid över för annat. Med 3 sovrum och möjlighet för ett fjärde är möjligheterna många. Bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum ger en modern atmosfär och det stora uterummet är en underbar tillgång såväl som den självklara platsen under varmare månader. Skönt med renoverat kök, renoverat helkaklat badrum och utbytta fönster! Enkel uppvärmning genom fjärrvärme – dessutom med ny central från 2018. Att kunna gå från garaget rakt in i bostaden tycker de flesta är skönt, här passerar man genom tvättstugan så smutsiga kläder genast kan lämnas där. I anslutning till garaget finns också gott om förråd – bra för förvaring eller hobbies. 

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad enplansvilla i lugnt område

Eva Holmgrens väg 17
Tomelilla

Pris: 1 695 000 kr
Boarea: 93 Kvm
Rum: 4

Denna trivsamma enplansvilla renoverades under 2017 och erbjuder nu en sällsynt möjlighet att bara kunna flytta in och börja njuta och trivas omedelbart! Vad sägs om bland annat nytt kök, nytt helkaklat badrum, ny luft/vattenvärmepanna och inte minst det stora härliga trädäcket i västerläge. Tomten är väl tilltagen men lättskött och i etage vilket är unikt och ger en känsla utöver det vanliga såväl som en egen oas. 

Det är en välplanerad bostad där allt man behöver har fått sin givna plats, tre sovrum och en rymlig tvättstuga ger ett enkelt vardagsliv. Tvättstugan är också en bra groventré då den leder direkt till garaget, bekvämt! Familj, par eller singel – detta är ett hem som passar oavsett livssituation tack vare sin lagom storlek, det finns plats samtidigt som det inte känns för stort. Välkommen till detta inflyttningsklara hem i ett lugnt villakvarter med bekvämt avstånd till centrum.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med vackert och narturskönt läge
Eljaröd 5003
Tomelilla

Pris: 2 990 000 kr
Boarea: 150 Kvm
Rum: 5

Där skog möter äng och landskapet formas mjukt i kullar och dalar, naturskönt beläget strax utanför Eljaröd ligger denna trivsamma villa byggd 2007. Njut av skogspromenader, skåda den häpnadsväckande utsikten från Brösarps backar och ta några sköna bad i havet några km bort eller i det närbelägna friluftsbadet. Välkomna till en väl omhändertagen bostad med ett rymligt, modernt och välutrustat kök i lantlig stil, ett umgängesvänligt vardagsrum med matsal och ett ljuvligt, generöst, soldränkt trädeck. Trädgården bjuder oss stora avslappnande gräsytor med flera uteplatser att njuta på, även ett lusthus/orangeri ryms och så har vi inte att förglömma ett praktiskt garage med ett gästrum på gaveln. Välkomna!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Tilltalande och trivsamt på populära Lindesborg

Hattmakaregatan 8
Tomelilla

Pris: 1 950 000 kr
Boarea: 114 Kvm
Rum: 7

På en lugn gata i Tomelilla ligger detta trivsamma hem perfekt. Bostaden är luftig med mysiga rum, nyrenoverat badrum, vackert vardagsrum i vinkel, hela fyra sovrum och pricken på i:et ett snyggt renoverat kök med bra arbetsytor vilket gör detta hem extra trivsamt. Härligt med uterum där man gärna sitter och njuter långt ut på kvällskvisten. Praktiskt och bra med ett rymligt garage med plats för både bil, redskap och cyklar i direkt anslutning till bostaden. Populärt område med gångavstånd till det mesta som behövs, exempelvis dagis, skolor, centrum, tågstation m.m. Välkomna till en perfekt bostad för familjen på populära Lindesborg!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Gedigen 50-tals villa i lugnt område

Lagerhusgatan 29
Tomelilla

Pris: 1 200 000 kr
Boarea: 103 Kvm
Rum: 4

På en lugn återvändsgata med gångavstånd till centrum finner vi denna trivsamma bostad. Bra planlösning med stora rum och en mysig trädgård.
Entréplan erbjuder ett hemtrevligt kök med matplats, ljust och härligt allrum samt halvkaklat badrum med badkar. På övre plan finner vi tre sovrum, kontorshörna och gästtoalett. På källarplan finns bland annat tvättstuga, förrådsrum och pannrum med pelletspannan.

Här bor ni bekvämt med närhet till allt vad Tomelilla har att erbjuda, skolverksamhet, service och goda kommunikationer till såväl Kristianstad som Ystad och vidare till Malmö – Köpenhamn.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Mindre villa med stort dubbelgarage på fritt läge

Skåne Tranås 1510
Tomelilla

Pris: 975 000 kr
Boarea: 74 Kvm
Rum: 3

Mindre 50-tals villa med stort dubbelgarage i utkanten av den pittoreska byn Skåne-Tranås. På entréplan hittar vi ett ljust kök med matplats, matrum i det vinterbonade uterummet där både luft/luft värmepump och kamin värmer skönt, vardagsrum med utgång till uterum i söderläge samt badrum. På övre plan finner vi sovrummet med kontorshörna. I källarplan är tvättstugan och ett förrådsrum. 
Till huset hör ett stort dubbelgarage på ca 60 kvm. Här finns gott om plats för den motorintresserade eller för dig med annan utrymmeskrävande hobby/verksamhet. 
I Skåne-Tranås bor du i den lilla byn med stor gemenskap. Hit kommer du med goda kommunikationer från både Tomelilla/Ystad och Kristianstad. 

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Stor familjevilla i barnvänligt område

Yngve Andréns väg 20
Tomelilla

Pris: 1 750 000 kr
Boarea: 135 Kvm
Rum: 5

Välkommen till denna trivsamma familjevilla beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Huset är stort och erbjuder massor av möjligheter. På entréplan finner vi tre ljusa sovrum i bra storlek, kök med matplats, stort och ljust vardagsrum i vinkel, gästtoalett och badrum. Planlösningen är optimal då man har möjlighet för såväl öppnare planlösning som för fler rum.

I källarplan finner vi gillestugan med öppen spis som idag är moderniserad och ypperlig för allrum eller ytterligare sovrum. Här nere finns också ett mycket stort hobbyrum, toalett, tvättstuga med dusch och pannrum med den nyinsatta luft/vatten värmepumpen. Detta är ett hem som kan passa alla och ett hem för familjen att växa och bo in sig i – här kan ni ha en bra och lycklig framtid i många år framöver.

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Familjevilla med närhet till centrum

Wranérgatan 14
Tomelilla

Pris: 1 475 000 kr
Boarea: 149 Kvm
Rum: 5

Ett par minuter från centrum ligger denna hemtrevliga bostad. En välplanerad och trivsam bostad med perfekt planlösning. Utmärkt för såväl barnfamiljen som för paret med behov av utrymmen. Här erbjuds ett praktiskt och snyggt kök med härlig utsikt över trädgården, ett avdelbart vardagsrum och hela tre generöst tilltagna sovrum samt för er som gillar bastu är det bara golv och bänkar som fattas, – härligt en kall vinterdag. Med en nätt och välskött trädgård på båda sidorna finns det alltid en mysig och lugn plats i solens sken!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Generös familjevilla på Adelsberg
Österlengatan 17
Tomelilla

Pris: 2 700 000 kr
Boarea: 171 Kvm
Rum: 7

På attraktiva, natursköna och barnvänliga Adelsbergsområdet hittar ni denna välskötta och mycket rymliga suterrängvilla. Här erbjuds ett representativt boende utöver det vanliga med stora sällskapsytor, fem möjliga sovrum och ett kök som är en dröm för den matlagningsintresserade. Utemiljöerna är ljuvliga, lättskött slutningstomt med utebelysningar och vackra planteringar, stort trädeck med utespa och stor markis samt balkong som sträcker sig längs hela huset. Fastigheten har dessutom många fina mervärden som bergvärme med ny pump och återvinning från 2017, fristående garage med annex och väl utbyggd teknik med proffslarm, fiber och nyare el.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

BRF Råbocken

2:or, marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!

Släntgatan 13B, 15A-B, 17A-B
Tomelilla

Pris: 1 265 000 kr
Boarea: 64 Kvm
Rum: 2

Äntligen planeras området som Tomelilla väntat på! Ett bostadsrättsområde med marklägenheter som passar lika bra för barnfamiljen som för det äldre paret som tröttnat på att sköta om den stora villan.

De 19 lägenheterna kommer att byggas i parhus vilket skapar luft i området och du får den härliga kombinationen av grannar men också privatliv. Här kan du lätt glömma bort att det är en lägenhet – perfekt för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa. Alla lägenheter har egen carport, förråd, trädgård och uteplatser i två väderstreck.

Avgifterna blir exemplariskt låga! 2994 kr/mån för en luftig 2:a på 64 kvm. Sophämtning ingår i avgiften. Lägenheterna kommer att fördelas på 8 st 2:or och 11 st 3:or. Äntligen byggs det i Tomelilla – välkommen att vara med i den spännande utvecklingen du med!

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

3:or, marklägenheter med trädgård och carport – i nyproduktion!

Släntgatan 7B, 19A, 21B
Tomelilla

Pris: 1 565 000 kr
Boarea: 81 Kvm
Rum: 3

Äntligen planeras området som Tomelilla väntat på! Ett bostadsrättsområde med marklägenheter som passar lika bra för barnfamiljen som för det äldre paret som tröttnat på att sköta om den stora villan.

De 19 lägenheterna kommer att byggas i parhus vilket skapar luft i området och du får den härliga kombinationen av grannar men också privatliv. Här kan du lätt glömma bort att det är en lägenhet – perfekt för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa. Alla lägenheter har egen carport, förråd, trädgård och uteplatser i två väderstreck.

Avgifterna blir exemplariskt låga! 3405 kr/mån för en 3:a på 81 kvm. Sophämtning ingår i avgiften. Lägenheterna kommer att fördelas på 8 st 2:or och 11 st 3:or. Äntligen byggs det i Tomelilla – välkommen att vara med i den spännande utvecklingen du med!

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Fritidshus

Tomt

Gård

På landet känsla med närhet till Tomelilla centrum

Sälshög 1205
Tomelilla

Pris: 1 800 000 kr
Boarea: 118 Kvm
Rum: 4

Härligt att bo med fria ytor utan några grannar in på husknuten, här finner man en slående utsikt över det Österlenska landskapet, andas frisk lantluft och lyssnar på fågelsång. 3-längad gård bekvämt belägen strax utanför Tomelillas tätort med generösa utrymmen både i bostad och i uthus, såsom ett dubbelt dubbelgarage, stor loge med bra takhöjd och två större stallar. Även bostaden bjuder på generösa utrymmen, stort lantkök med härlig matplats och värmande vedspis, två stora badrum med dekorativa inslag samt två sovrum och vardagsrum. Utbyggnadsplanerna har påbörjats, vindsutrymmet har delvis isolerats, försetts med värmeledningsrör samt så har nya fönster inköpts. Stor härlig lättskött trädgård men flera möjligheter för inbjudande uteplatser, stora lekytor eller förverkliga era odlingsdrömmar.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Bostad och verksamhet med perfekt läge

Benestad 1013
Tomelilla

Pris: 3 500 000 kr
Boarea: 224 Kvm
Rum: 8

Möjligheternas fastighet om nära 2 hektar med välskött bostadshus som även inrymmer kontors och personaldel samt därtill tillhörande generösa verkstads/industribyggnader. Fastigheten är utmärkt beläget för kommersiell verksamhet, samtidigt har man en härlig utsikt över det Österlenska landskapet och Tomelilla centrum nås med bil på några få minuter. Bostadshuset är tillbyggt och har löpande renoverats – utmärkt med plats för hela familjen. Verkstad/industribyggnaden har utrymme för såväl verkstad som för hobbyverksamheten såsom enklare djurhållning eller ytor för förvaring. Stora ytor är i dag hårdgjorda men går med enkla medel att återställa till betesmark. En fastighet för er som vill bo med stora omgärdade ytor och ha möjlighet för verksamhet/hobby.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!