Våra objekt

Villa, bostadsrätt, fritidshus, tomt, eller gård – vad är till salu just nu? Här hittar du alla våra aktuella objekt. 

Villa

Trivsam bostad med nära till naturen

Benestad 1514
Tomelilla

Pris: 850 000 kr
Boarea: 82 Kvm
Rum: 4

Välkomna till en trivsam bostad med bra planlösning på ett härligt läge invid Fyledalen, ett naturskönt paradis för rekreation, naturskådning och friluftsliv. Många bra renoveringar har gjorts, ny godkänd avloppsanläggning, nytt badrum och en uppvärmningsanläggning som ger möjlighet till mycket gynnsamma driftskostnader är bara ett axplock. Dessutom bra uthus, ett stort garage och en stor odlingsvänlig tomt. Allt beläget på ett lättåtkomligt pendlingsläge och med behagligt cykelavstånd till centrum, affärer och skolor dessutom närhet till vita sandstränder och Ystads stadskärna.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Villa med vackert och narturskönt läge

Eljaröd 5003
Tomelilla

Pris: 2 990 000 kr
Boarea: 150 Kvm
Rum: 5

Där skog möter äng och landskapet formas mjukt i kullar och dalar, naturskönt beläget strax utanför Eljaröd ligger denna trivsamma villa byggd 2007. Njut av skogspromenader, skåda den häpnadsväckande utsikten från Brösarps backar och ta några sköna bad i havet några km bort eller i det närbelägna friluftsbadet. Välkomna till en väl omhändertagen bostad med ett rymligt, modernt och välutrustat kök i lantlig stil, ett umgängesvänligt vardagsrum med matsal och ett ljuvligt, generöst, soldränkt trädeck. Trädgården bjuder oss stora avslappnande gräsytor med flera uteplatser att njuta på, även ett lusthus/orangeri ryms och så har vi inte att förglömma ett praktiskt garage med ett gästrum på gaveln. Välkomna!!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad enplansvilla i lugnt område

Eva Holmgrens väg 17
Tomelilla

Pris: 1 795 000 kr
Boarea: 93 Kvm
Rum: 4

Denna trivsamma enplansvilla renoverades under 2017 – och erbjuder nu en sällsynt möjlighet att bara kunna flytta in och börja njuta och trivas omedelbart! Vad sägs om bland annat nytt kök, nytt helkaklat badrum, ny luft/vattenvärmepanna och inte minst det stora härliga trädäcket i västerläge. Tomten är väl tilltagen men lättskött och i etage vilket är unikt och ger en känsla utöver det vanliga såväl som en egen oas. Det är en välplanerad bostad där allt man behöver har fått sin givna plats, tre sovrum och en rymlig tvättstuga ger ett enkelt vardagsliv. Tvättstugan är också en bra groventré då den leder direkt till garaget, bekvämt! Familj, par eller singel – detta är ett hem som passar oavsett livssituation tack vare sin lagom storlek, det finns plats samtidigt som det inte känns för stort. Välkommen till detta inflyttningsklara hem i ett lugnt villakvarter med bekvämt avstånd till centrum.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Nyrenoverat i Gärsnäs

Stiby 712
Gärsnäs

Pris: 1 250 000 kr
Boarea: 90 Kvm
Rum: 3

Välkomna till detta vackra hem som lämpar sig lika väl för permanentboende som till fritidsbostad. Nyrenoverad villa i utkanten på Gärsnäs, här njuter ni både av utsikten över böljande sädesfält som av närheten till byn med all dess service och goda kommunikationer. Huset har totalrenoverats under 2017-2018 och håller nu hög och modern standard med helkaklat badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två generösa sovrum. Ett litet uthus med många användning möjligheter, ateljé, gästrum eller förråd är några.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Renoverad skånelänga på bästa läge

Tingvallavägen 14
Tryde, Tomelilla

Pris: 2 095 000 kr
Boarea: 155 Kvm
Rum: 5

Den lilla grusvägen är lätt att missa men leder till en riktig pärla med ett lugnt läge. Detta är en unik och fantastisk möjlighet att få bo modernt och bekvämt samtidigt som man får känslan av att bo på landet med alla de härliga attribut som kännetecknar Österlen såsom spröjsade fönster och synliga takbjälkar i en traditionell skånelänga i vinkel. Majoriteten av bostaden är totalrenoverad med kärlek och eftertanke – en tanke om det genuina och att historien ska leva vidare. Samtidigt har man tänkt modernt och praktiskt kring viktiga punkter såsom ex värmen – golvvärme i hela nedre plan kopplat till jordvärme. Inte nog med en fantastisk bostad utan också ett magiskt läge där man bor både i villaområde och på landet. På ena sidan finns tryggheten och gemenskapen av grannar och från trädgårdssidan överblickar man hästhagar vilket ger lugn och en känsla av frihet. Från trivsamma Tryde är det cykelavstånd till Tomelilla tätort som erbjuder all service och goda kommunikationer.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Generös familjevilla på Adelsberg

Österlengatan 17
Tomelilla

Pris: 2 700 000 kr
Boarea: 171 Kvm
Rum: 7

På attraktiva, natursköna och barnvänliga Adelsbergsområdet hittar ni denna välskötta och mycket rymliga suterrängvilla. Här erbjuds ett representativt boende utöver det vanliga med stora sällskapsytor, fem möjliga sovrum och ett kök som är en dröm för den matlagningsintresserade. Utemiljöerna är ljuvliga, lättskött slutningstomt med utebelysningar och vackra planteringar, stort trädeck med utespa och stor markis samt balkong som sträcker sig längs hela huset. Fastigheten har dessutom många fina mervärden som bergvärme med ny pump och återvinning från 2017, fristående garage med annex och väl utbyggd teknik med proffslarm, fiber och nyare el.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Bostadsrätt

Ljus och renoverad 3:a

Björkebogatan 4F
Tomelilla

Pris: 625 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

På andra våningen finner vi denna ljusa och trivsamma trea på 79 kvm. Skönt med ett inflyttningsklart skick och en delvis öppen planlösning som ger en luftig och modern känsla. Badrummet renoverades 2014 med kakel och klinkers i vitt och svart – smakfullt och snyggt. Köket renoverades 2009 och är tidlöst med vit inredning och grå bänkskivor tillsammans med fint kakel som ger liv till köket. Perfekt med två bra sovrum, rymlig klädkammare och stort vardagsrum, dessutom inglasad balkong som förlänger säsongerna. Området är trivsamt, centrumnära och populärt och månadsavgiften behagligt låg; endast 3909 kr/mån. Ett extra plus att det i månadsavgiften ingår även fiber.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trea på andra våningen med inglasad balkong

Björkebogatan 6G
Tomelilla

Pris: 620 000 kr
Boarea: 79 Kvm
Rum: 3

Välkommen till denna rymliga trea på 79 kvm i ett av Tomelillas mest omtyckta bostadsrättsområden. Den delvis öppna planlösning ger såväl ljus som rymd och bra möbleringsmöjligheter. Den inglasade balkongen är en härlig tillgång som förgyllts med klinkergolv – gediget och snyggt. Både badrum och kök renoverades under 2015, då fräschades också rummen upp och idag är det ett genomgående ljust hem. Bekvämt med boende på andra våningen – även på lagom avstånd från centrum med serviceutbud och goda kommunikationer. Dessutom är avgiften behagligt låg, 3909 kr/mån, och innefattar även fiber!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Trea i markplan med uteplatser

Björkebogatan 10i
Tomelilla

Pris: 725 000 kr
Boarea: 82 Kvm
Rum: 3

Vem vill inte bo i markplan och ha två uteplatser att njuta av!? Äntligen finns den sällsynta möjligheten och dessutom i ett av Tomelillas trivsammaste och populäraste områden. Här får man den perfekta kombinationen av lägenhetsboende men ändå friheten av att kunna vara ute. Med tre rum och kök, rymligt badrum och en stor klädkammare, fördelat på 82 kvm, passar bostaden de flesta. Den stora matplatsen i köket bjuder in till trevliga middagar, under de varmare månaderna passar man såklart på att sitta ute istället. Det stora badrummet renoverades 2009 – skönt att den största renoveringen redan är gjord och med golvvärme, duschdörrar i glas och egen tvättmaskin finns inte mycket mer att önska! I hyran ingår det mesta, till och med el upp till 11.000 kWh/år.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Hemtrevlig och ljus trea

Västergatan 41
Tomelilla

Pris: 475 000 kr
Boarea: 68 Kvm
Rum: 3

Välkommen till detta trivsamma och fräscha hem som är genomgående och har enhetligt vita väggar vilket ger en ljus bostad. Här blandas det moderna med genuint 50-/60-tal såsom ett fräscht originalkök, tidstypiskt parkettgolv och fina detaljer. Den moderna känslan får vi av bland annat generös takhöjd, färgskala i vitt och grått och ett renoverat badrum. 2016 gjordes stambyte och badrummen renoverades, nu hålls minst sagt dagens standard med kakel, klinkers och duschdörrar i glas – perfekt! Skönt med matplats i köket men även det väl tilltagna vardagsrummet kan rymma ett matbord. Vid skönt väder är balkongen under tak den självklara platsen. Läget är bra med nära till skola, badhus, idrottsplats och inte minst centrum med service och bra kommunikationer. Skönt med gångavstånd till vardagens nödvändigheter.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Fritidshus

Tomt

Industritomt

Tylegatan 3
Tomelilla

Pris: 995 000 kr
Tomtarea: 5 463 Kvm

Inhägnad och hårdgjord industritomt på drygt 5000 kvm med kommunalt VA och el anslutet
Det är ett toppenläge för den som vill ha det lättillgängligt samt nära större vägarna som RV 11 och 19. Även allmänna kommunikationer når ni med lätthet.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Gård

Hästgård på ypperligt läge med fantastiska vyer

Ryggevägen 8
Tomelilla

Pris: 2 350 000 kr
Boarea: 140 Kvm
Rum: 6

Välkommen till denna idylliska hästgård endast ett stenkast från byn och på bara 10 minuters bilfärd från Tomelilla. Fastighet med 2 hektar betesmark, stall med 6 boxplatser (storhäst), paddock, loge och huvudbostad med 6 rum och kök.

I bostaden kliver vi in i en stor hall med klinkers på golvet, kök och matplats i anslutning till varandra och även i anslutning ut till den fantastiska uteplatsen med utsikt över hagarna. Vardagsrum med massivt trägolv med synliga takbjälkar och pärlspont i tak. På övre plan finner vi de tre sovrummen – alla i bra storlek och ett med utsikt över tomten.

Det vitputsade stallet är byggt enligt mått för storhäst och med högt i tak. Här finns sadelkammare, foderkammare, spolspilta och 6 hästboxar varav en håller måttet för fölbox – allt du kan tänkas önska dig till hästen!

Här får man verkligen på landet känsla med de underbara vyerna och fantastiska utsikten över fälten.

Välkomna att uppleva denna pärla – en hästgård att drömma om på Österlen!

Möjligheternas gård med stor potential

Sjuhusvägen 2-19
Sjöbo

Pris: 1 700 000 kr
Boarea: 81 Kvm
Rum: 3

Här har vi möjligheternas gård med drygt 4 ha mark på helt ostört och lantligt läge. Stall ger möjlighet för djurhållning, de stora garagen passar perfekt för dig som behöver mycket utrymme och en lokal för fest eller kanske något att bygga en extra bostad i. En mycket gedigen och väl underhållen gård med stor potential för den händige. Gården ligger naturskönt och ostört som enda hus längs infartsvägen. Tyst och stilla med rågblonda fält som närmst granne och med en stillsam innergård som ger en härlig känsla och inbjuder till många lugna stunder.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Mysig skånelänga med stor verkstad

Tunby 1327
Smedstorp

Pris: 1 850 000 kr
Boarea: 125 Kvm
Rum: 6

Dubbelgarage, verkstad och stor tomt är bara några av de utmärkande egenskaper som vi hittar på denna fastighet. Bostaden med härliga ljusflöden, synliga takbjälkar och värmande öppen spis ger hög mysfaktor.
På entréplan finner vi kök i lantlig stil med matplats, väl tilltaget vardagsrum, helkaklat badrum och stort sovrum med gott om förvaring i garderoberna. Övre plan med vacker utsikt i kuporna erbjuder två gavelsovrum, två genomgångsrum och förberett badrum.
Vi ses på visning av denna mysiga och ljusa skånelänga på Österlen!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Kommersiellt

Möjligheternas fastighet

Torggatan 11
Simrishamn

Pris: 4 850 000 kr
Boarea: 1 059 Kvm
Rum: 25

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma fastighet som erbjuder betydligt mer än första anblicken ger. Här kan era drömmar förverkligas, kollektivboende, vandrarhem, BoB eller hälsohem är bara några av idéerna. Både buss, tåg och flera parkeringsplatser samt livsmedelsaffärs finns alldeles bredvid. Inomhus slås vi av hur fräscht och professionellt renoverat det är, flera nyrenoverade badrum och toaletter med snyggt kakel och klinker, 18 st rum de flesta drygt 20 kvm stora och egen toa på flera och en praktisk kök och matrumsavdelning. Huset erbjuder även handikappvänlighet med godkänd hiss även all el har översetts, godkänd OVK och ett modernt brandlarm. Fastigheten kan säljas som den står alternativt tömd på lösöre. Ett tillfälle du inte får missa vare sig du behöver utrymmen för verksamhet eller vill vara en del av den enorma turistindustrin på Österlen!

Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid!